Revelatia zilei: Cel mai mare avantaj al prostului ingramadit este ca ceilalti ii iarta orice (sau aproape orice), constienti fiind ca nu pot avea niciun fel de asteptare pozitiva de la prost. In felul asta, prostul ingramadit va ramane tot timpul cu o imagine de sine intacta, creata de la bun inceput in baza faptului ca nu cunoaste ce e aia prostie, nu ii poate da o definitie si prin urmare, nici nu isi poate da seama de limitele propriei prostii (chiar daca se intampla uneori ca ceilalti sa fie tentati sa i le arate deschis).

Acesta este prostul ingramadit sau academic spus, prostul absolut, pe care il puteti recunoaste dupa lipsa oricarui simt al penibilului. Un prost deloc demn de mila, pentru ca experienta ne arata cum multe astfel de personaje au succes sau de ce ceilalti nu se deranjeaza sa le dea vreo lectie.

Candva, am cunoscut o persoana cu un talent incredibil de a mima prostul absolut. Avantajele obtinute? Nenumarate. Pana cand…ati ghicit: i s-a infundat. Pentru ca, nu-i asa?, “poti sa pacalesti cativa oameni tot timpul si toti oamenii o perioada, dar nu poti sa pacalesti toti oamenii tot timpul”…