• Incepe a XX-a editie a Festivalului Filmului European, in Bucuresti intre 5 si 15 mai. Programul aici.
  • In aproximativ 1 saptamana-10 zile, va aparea iocan, revista de proza scurta. Sunteti asigurati ca “veţi avea o mare surpriză să vedeţi cît de proaspăt se poate scrie proză scurtă în limba română” si ca veti gasi revista in “librarii, gari, aeroporturi”.
  • S-a lansat platforma culturala ART7, cu butoane de PLAY, READ si THINK, care sa ne apese inspiratia si curiozitatea, iar la cum se prezinta deocamdata, cred ca va fi unul dintre cele mai de succes proiecte culturale de la noi. O retea de profesionisti care ii include pe Dan Andrei (Atelier Creativ), Dan Plesa, Silviu Dancu (Life & style), Marius Chivu (‪#‎Flashbook), Maurice Munteanu, Electric Brother, Adina Zorzini (Arta la perete) si destul de multi altii de urmarit si urmat in initiativele sau recomandarile lor.

O agendă, o revistă, un radio. Şi mulţi oameni implicaţi, din zone diverse, cu perspective pestriţe. art7 este un proiect gândit de mult. Copt la temperatură mică. Un feed inspiraţional, atât cu importuri, dar mai ales cu descoperiri locale, dar şi reflexiv, uneori, pentru că fără tonuri personale, scriem şi citim degeaba. Radio cu muzică din toate colţurile. Dar şi o revistă pe care încă o pregătim, o schiţăm cu atenţie.
Arbitrar. Argumentat. Articulat. Aranjat. Artizanal. art7.

  • Mai sunt cateva locuri disponibile pentru intarziati (printre care si eu, desigur), la trainingul de marketing online Quantify: vineri, 6 mai, la Impact Hub. Un training intensiv de o zi despre mediul online si planificarea campaniilor de marketing, stabilirea si masurarea obiectivelor, presarat cu discutii provocatoare si deschizatoare de minti si abordari (avand in vedere  trainerul si invitatii ;) ).