Pe piata media din Romania a aparut spre finalul anului 2014 The PR Journal, publicatie dedicata atat specialistilor din PR, cat si studentilor si executivilor. Fiind o rara avis pentru industria PR-ului, nu as fi putut refuza invitatia de a raspunde intrebarilor trimise de Georgiana Petcu, directorul editorial al noii publicatii.

Una dintre temele numarului 2, aparut in luna martie, a fost punerea in oglinda a avantajelor si dezavantajelor meseriei, practicate in agentie, in  companie sau ca freelancer. Aici gasiti cele 4 episoade in care a fost impartit materialul in varianta online, iar la episodul 1 puteti citi opiniile mele.

Va recomand si articolul de crisis management, Cum sa solutionezi cu succes o criza apeland la metode neconventionale, avand in centru informatii utile despre masurile luate de BCR pe fondul neincrederii manifestate a romanilor fata de institutiile bancare, in primavara anului 2000.

Revista o puteti gasi in librariile Carturesti, Humanitas, magazinele Press One si reteaua OMV, in varianta tiparita fiind disponibile articolele integral.